Jornada inaugural de la Fira de la Llavor

xerrada_inaugural

Enguany  el 6 d’abril tindrem la jornada tècnica “Observació i identificació d’insectes beneficiosos en horta” que inaugurarà la VII Fira de la Llavor. Durant la jornada coneixerem altres tipus de gestió de pagues en horta, com és el cas del control biològic que es basa en la utilització d’enemics naturals per controlar les plagues disminuir els danys en els cultius, i reduir pèrdues sense patir els efectes no desitjats dels productes químics essent a més, respectuós amb el medi ambient.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s