La VIII Fira de la Llavor i Tasta la Llavor s’ajornen fins al 2021

La Fira de la Llavor d’enguany hauria d’haver tingut lloc el passat 19 d’abril. La situació d’excepcionalitat que encara estem vivint a causa de la COVID-19, i que en aquell moment obligava a un confinament estricte, va fer que aquest esdeveniment s’hagués de posposar.

No obstant això, davant les noves restriccions i recomanacions publicades recentment pel govern de la Generalitat, la Comissió organitzadora de la Fira de la Llavor i el Banc de Llavors no veiem viable fer el Tasta la Llavor. Com que aquest any s’havia decidit fer-ho conjuntament amb la Fira, aquesta tampoc es realitzarà. Així doncs, la Comissió organitzadora de la Fira de la Llavors i el Banc de Llavors hem decidit anul·lar la VIII Fira de la Llavor i el Tasta la Llavor.

L’acte del Tasta la Llavor ja estava previst pel dia 6 de setembre i es va valorar com una bona oportunitat realitzar també la Fira de la Llavor posposada. Ajuntar els dos actes ha estat un fet positiu, ja que s’ha pogut treballar de manera conjunta, s’han sumat inèrcies i s’ha aconseguit un millor resultat.

Tot i això, volem que l’esperit de la Fira de la Llavor i del Tasta la Llavor siguin presents aquests dies. Es mantindran els tallers virtuals programats pel dia 9 i 16 de setembre a càrrec Banc de Llavors i membres de la Comissió organitzadora de la Fira de la Llavor i el Col·lectiu Eixarcolant. Tota la informació dels tallers es penjarà a l’Instagram de la Fira de la Llavor. Us hi esperem!

A més a més des del passat 29 d’agost es pot visitar l’Exposició de Flora catalana del Montseny al Museu de l’Esquerda.

Finalment, volem agrair especialment la col·laboració de totes aquelles persones que s’han implicat en la preparació d’aquesta edició fins a l’últim moment.

Ens retrobarem l’any vinent, i ho farem amb molta més força!

Comissió Organitzadora de la Fira de la Llavor

Banc de Llavors de Roda de Ter

Ajuntament de Roda de Ter

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s