Tercer concurs de conserves

2018-03-12-PHOTO-00001675

Per tercer any consecutiu,  la VI Fira de la Llavor també dedica un espai a la cuina. Som moltes les persones que a casa fem conserves per a poder menjar de l’hort durant tot l’any. I a cada casa hi ha receptes diverses per a diferents conserves.

Us convidem a que porteu un pot de vidre amb la conserva que vulgueu el dia de la Fira. Des de les 10h del matí les conserves es recolliran al punt d’informació i s’etiquetaran degudament. A les 17:30 de la tarda, el jurat tastarà totes les conserves. Un cop acabat el concurs, tothom podrà tastar les conserves que s’han presentat al concurs.

Les bases del concurs són les següents:

  • Es pot participar al concurs només amb conserves d’hortalisses, fruita i bolets.
  • Les conserves poden ser: melmelades, confitures, almívars, en vinagre, amb oli, naturals al bany maria,…
  • Hi ha dues categoria a les quals presentar-se i que s’haurà especificar a l’hora d’entregar la conserva:
  • Conserves “salades”
  • Conserves “dolces”
  • Cada categoria serà premiada amb un “Menú desgustació” per dues persones al Restaurant Sambucus
  • Només poden participar cuiners NO professionals.
  • Es recolliran les conserves en un pot de vidre el dia de la Fira, 15 d’abril, de les 10h a les 16:45h al punt d’informació.
  • L’organització etiquetarà cada conserva amb el nom del cuiner, la data de la conserva i el contingut.
  • Es descartaran les conserves que no estiguin ben conservades

El jurat de l’edició d”enguany serà: Albert Solà (cuiner del restaurant Sambucus) i Emi Codinachs i Parés (Cuinera de Riudeperes – Sant Tomàs)

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s