Programació de la IV Fira

Queden 9 dies perquè comenci la IV Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter, el que va començar com una aventura, any rere any s’ha anat consolidant fins a convertir-se en una efemèride important al calendari de Roda de Ter.

L’edició d’aquest 2016 compta amb la col·laboració molt especial de la Universitat de Vic-UCC; dels gastrònoms Pep Palau i Pep Salsetes; del cuiner Ignasi Camps; de la Laia Pont i la Natàlia Nicolau, autores del llibre Formatges. Els millors 50 de Catalunya; la Cooperativa Arreu; la Fundació Humana; el permacultor Arnau Riba; i el Rondallaire.

A banda, tornen a col·laborar Les Refardes; InstaOsona; Intringulis Companyia; i els incondicionals Horts Socials de La Muntanyeta; el Banc de Llavors; la Fundació L’Esquerda i Santi Jàvega, ‘L’Herbolari’.

Aquí podeu veure tota la programació. Us hi esperem!

programació Fira Llavor

Programació IV Fira Llavor

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s