El número guanyador de la Gran Cagada de la III Fira de la Llavor Tradicional és el 451

gran_cagada_xevi
Un de les activitats que es van realitzar durant la III Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter va ser la Gran Cagada. Aquesta activitat de gaudi va tenir lloc el diumenge a la tarda i va aixecar gran expectació entre els assistents a la fira.

La Gran Cagada es tractava d’un sorteig que funciona amb la compra per 1 euro de parcel·les, situades en un camp al peu de La Muntanyeta, i un premi de 200 euros per qui encertava on cagaria el cavall. El numero on va cagar va ser el 451, venut al Bar del casal d’avis de Can Planoles, el premi l’han entregat el regidor Xavier Montaner i l’alcalde Jordi Serra.

El premi de 200 € correspon a Xavier Baucells Fontseca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s