A la venda els tiquets de les parcel·les de la “Gran Cagada”

140307 CartellSorteigCagadaAquesta any el cavall “Moreno” tornarà a fer la “Gran Cagada”. Des d’aquesta setmana ja estan a la venda en  alguns bars i restaurants de Roda els tiquets de les parcel·les.  Cada tiquet val un euro i si el cavall caga a la parcel·la del número que compreu podreu guanyar 200 euros. El mateix dia de la fira també es vendran tiquets de parcel·les.

Els bars i restaurant de Roda on podeu comprar el tiquets són: Bar St. Sebastià, Bar de la Gasolinera Feixas Aulet, Bar Nou, De Pas, Fonda Urgell, Casal d’avis, Cal Rabadà, la Mossegada, Pizzeria El Pont, Bar del camp de futbol, Bar del pavelló

Aquesta entrada s'ha publicat en Sin categoría i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s