Programa de la II Fira de la Llavor

segona fira de la llavor_booo

Us presentem el cartell segona edició de la Fira de la Llavor Tradicional de Roda de Ter.

Enguany, hi tornarà haver l’espai a productors i agricultors de producció ecològica i de proximitat on poder oferir els seus productes i donar-los a conèixer. Les parades com l’any passat, són productors i agricultors que ofereixen productes directament relacionats amb la llavor; es potencia l’espai d’intercanvi, en aquesta edició els membres d’Esporus participaran activament en aquest espai, per tal d’assessorar i dinamitzar l’intercanvi; comptarà amb una xerrada a càrrec de Josep Pàmies, agricultor de referència en agricultura ecològica d’aquest país i fundador de Dolça Revolució; l’Herbolari de Sau, Santi Jàvega, presentarà el seu llibre ‘Les plantes medicinals de la comarca d’Osona’, però també guiarà una passejada per La Muntanyeta, indicant i explicant cada una de les plantes que, de forma natural, creixen en aquest indret.

A banda d’aquestes activitats, la II Fira de la Llavor té programats tallers de diferents artesans i productors comarcals: un taller de pa, de formatge fresc i d’ungüents naturals, entre d’altres. El cavall Moreno tornarà a protagonitzar la Gran Cagada; enguany, els Teiatreros de l’Esquirol dinamitzaran la diada amb teatre carregat de consciència i bon humor; i els hortolans dels Horts Socials de Roda de Ter tornaran a posar-se al capdavant del bar-restaurant de la fira.

Esperem que us agradi!

Aquesta entrada s'ha publicat en Sin categoría i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s