Josep Pàmies farà una de les xerrades de la Fira

Josep-PamiésUna de les xerrades que hi haurà a la II Fira de la Llavor dins l’espai Aprèn anirà a càrrec d’en Josep Pàmies. En Josep Pàmies és un pagès compromès amb temes com l’agricultura ecològica i a la lluita contra els transgènics. Fa més de 10 anys va abandonar els conreus intensius amb productes químics per dedicar-se a conrear amb tècniques tradicionals que respecten el medi ambient.

És l’impulsor de l’Associació “Dolça Revolució”, una associació sense ànim de lucre que agrupa totes les persones que vulguin compartir les seves experiències positives fruit de l’ús de les plantes medicinals i les teràpies naturals no agressives. Fa uns mesos que ha publicat el llibre “Una Dolça Revolució”, en el que Josep Pàmies exposa la seva trajectòria vital així com també els coneixements sobre l’ús de plantes medicinals.

La xerrada serà diumenge 6 d’abril a l’espai Aprèn de la Fira a les 12.30.

Més informació sobre “Dolça Revolució”a  http://www.dolcarevolucio.cat/ca/

Més informació del llibre “Una dolça Revolució” http://steviaeditors.org/#llibres

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s